Tapahtumat

Vuoden 2020 toiminta 

Säännöllisinä toimintanamme ovat viikottain suositut liikuntamuodot;  boccia ja lentopallo. Mölkkyä pelataan kesäisin kirkonkylän urheilukentällä. Lisäksi kunnan tarjoama kuntosali on eläkkeelläolevien käytössä lauantaiaamuisin. Keilaamassa käymme noin joka toinen viikko Saarijärven Keilahallissa.

Kahvikerhot ovat tärkeitä tapaamispaikkoja kaksi kertaa kuukaudessa. Kerhossa jaamme kuulumisia ja keskustelemme ajankohtaisista asioista. Toisinaan pidämme liikuntatuokioita tai tietokilpailuja, laulamme yhdessä tai luemme runoja. Jokaisen kerhon lopussa kohokohtana on bingon pelaaminen. Silloin tällöin kutsumme kerhoon ulkopuolisia esiintyjiä ja asiantuntijoita, jotka kertovat terveyteen ja palveluihin liittyvistä ja ikäihmisiä kiinnostavista asioista. 

Käsityökerho kokoontuu muutamia kertoja vuoden aikana. Teemme niissä käsitöitä myytäväksi kesätorilla, Selma-myymälässä tai joulumyyjäisissä. Lisäksi teemme käsitöitä lahjoitettavaksi, mm. vauvasukkia uusille syntyville uuraislaisille. 

Suunnitteilla on myös digikerho, jossa yhdessä syvennymme tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käyttöön.

Suosittuja teatteri-, kesä- ja sokkomatkoja toteutamme vuosittain. 

Osallistumme tai olemme mukana myös EKL:n Keski-Suomen piirin tai muiden yhdistysten tapahtumissa. 

Vuosittain kisaamme Saarijärven eläkkeensaajien kanssa boccia- ja mölkkymestaruudesta.  Mölkkykisa järjestetään kesällä. Osallistumme myös EKL:n Keski-Suomen piirin boccian piirimestaruuskisoihin, pilkki- ja rannaltaongintakisoihin.  

Vuosittain pidämme neljän yhdistyksen; Keuruun, Saarijärven ja Tikkakosken yhdistyksen kanssa kesätapaamisen. 

Bocciaa pelataan  aina torstaisin klo. 15.00-17.00 Höytiän koulun liikuntasalissa.

Lentopallon pelit jatkuvat koulukeskuksen liikuntasalissa (lohko 1) torstaisin klo. 16.30-18.00.

Kuntosalilla on avoin vuoro eläkeläisille lauantaisin klo. 10-11.

Peleissä ja tapaamisissa noudatamme turvatoimia, kuten turvavälejä, käsineitä jne. 

 Kahvikerhoja pidämme kuukauden 1. ja 3. maanantai klo. 12.00 alkaen Nuokkarilla, os. Mansikkamäentie 2, Uurainen. Kahvinjuonnin jälkeen keskustelemme ja sovimme ajankohtaisista asioista, laulamme, kerromme vitsejä, runoja jne. Lopuksi pelaamme aina bingoa.

Seuraava kahvikerho onkin sitten pikkujoulutunnelmissa 7.12.2020 klo. 12.00. Nautitaan maukasta  joulupuuroa ja soppaa sekä vielä joulutorttukahvit. Lisäksi luvassa on jouluista ohjelmaa sekä lauletaan joululauluja Petun hanurin säestyksellä. Ja yllätys, yllätys: kinkkubingo sekä arvontaa, jossa hyvät voitot! Laitahan jo muistiin kerhopäivä ja tule paikalle ja tuo kaverisikin mukana!  

Ennakkotietona, että pidämme joulumyyjäiset 19.12.2020. Laitapa päivä mieleesi. Siitä tarkempaa tietoa lehdessä myöhemmin.  

Kaikissa tapahtumissa huomioimme turvaetäisyyydet, käsihygienian emmekä tule sairaana paikalle. Myös kasvomaskin käyttöä suositellaan. Meillä on käytössä käsidesiä.

Yhdistyksemme järjestää joulumyyjäiset pop-up -tiloissa (apteekin viereinen tila). Voit tuoda myytäviä leivonnaisia tai muuta myytävää tuotetta. Myös arvontaa on tulossa. 

Tervetuloa kaikki mukaan toimintaan. Pidämme tiukasti turvavälit ja käytössämme on käsidesit. Itsekukin voi käyttää halutessaan kasvomaskia. 

Sisäboccian Keski-Suomen piirin kisat on peruttu tältä vuodelta, samoin Ruska-ajan virkistyspäivä. 

Muista mahdollisista tapahtumista ja toiminnoista ilmoitamme myöhemmin. 

Yhdistyksellä on myynnissä EKL:n onnittelu- ja suruadresseja. Niitä on myynnissä Paikallisuutisten toimistolla tai Aino Arposen kautta (p.040-8422816).  

Jos sinulla on kysyttävää toiminnasta tai jäsenasioista, ota yhteyttä Aino Arposeen p. 040-8422816.

Tervetuloa kaikki entiset ja uudet jäsenet toimintaan mukaan! Jos edelläolevissa toiminnoissa ei ole Sinulle mieleistä, otamme mielellään vastaan myös uusia ideoita.