Tapahtumat

 

Toiminta vuonna 2020 

 

Uuraisten eläkkeensaajat haluavat toiminnallaan tuottaa vireyttä ja iloa jäsenilleen. Toimintavuonna jatketaan jäsenten suosimia toimintamuotoja, joita ovat erilaiset liikuntamuodot, kahvi- ym. kerhot sekä matkat ja retket. a 

Säännöllisinä toimintoina jatkamme viikottain suosittuja lentopalloa, bocciaa ja kesällä mölkkyä. Keilaamassa käymme kaksi kertaa kuukaudessa. Lentopalloa pelaavat kokoontuvat kirkonkylän koulun liikuntasalissa ja boccian pelaajat Höytiän koulun liikuntasalissa. Mölkyn pelaamiseen sopiva paikka on kirkonkylän urheilukentällä. Lisäksi kunnan tarjoama kuntosali on eläkkeelläolevien käytössä lauantaiaamuisin. 

Kahvikerhot ovat tärkeitä tapaamispaikkoja kaksi kertaa kuukaudessa. Kerhossa jaamme kuulumisia ja keskustelemme ajankohtaisista asioista. Toisinaan pidämme liikuntatuokioita tai tietokilpailuja, laulamme yhdessä, luemme runoja tai kerromme vitsejä. Jokaisen kerhon lopussa kohokohtana on bingon pelaaminen. Silloin tällöin kutsumme kerhoon ulkopuolisia esiintyjiä ja asiantuntijoita, joilta kuulemme ja joiden kanssa keskustelemme terveyteen ja palveluihin liittyvistä asioista, arjen selviytymisestä ja muista käihmisiä koskettavista asioista. 

Käsityökerho kokoontuu muutamia kertoja vuoden aikana. Teemme niissä käsitöitä myytäväksi kesätorilla, Selma-myymälässä tai joulumyyjäisissä. Lisäksi teemme käsitöitä lahjoitettavaksi, mm. vauvasukkia uusille syntyville uuraislaisille. 

Järjestämme myös tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käytön opastusta digikerhossa.

Suosittuja teatteri-, kesä- ja sokkomatkoja jatkamme myös alkavana vuonna. Helmikuussa menemme katsomaan Karstulan Mieslaulajien esitystä ja kesä- ja teatterimatkat ovat suunnitteilla kesää varten. 

Osallistumme tai olemme mukana myös EKL:n Keski-Suomen piirin tai muiden yhdistysten tapahtumissa. 

Vuosittain kisaamme Saarijärven eläkkeensaajien kanssa boccia- ja mölkkymestaruudesta. Tänä vuonna kummankin kisan järjestämisestä vastaa Saarijärvi.  Osallistumme myös EKL:n Keski-Suomen piirin boccian piirimestaruuskisoihin, pilkki- ja rannaltaongintakisoihin.  

Vuoden 2020 lähiajan tapahtumat tarkemmin:

Uuraisten Eläkkeensaajat ry. keskeyttää toistaiseksi kerho- ja liikuntatoimintansa koronaviruksen leviämisen estämiseksi 16.3.2020 alkaen. Myös EKL:n ja K-S:n piirin järjestämät tapahtumat on keskeytetty toukokuun loppuun saakka.

Kesämatka on peruttu, mutta sokkomatka on vielä harkinnassa. 

 

Toiminnan uudelleen aloittamisesta ilmoitetaan Uuraisten Paikallisuutisissa, yhdistyksen nettisivuilla sekä Uuraisten fb-sivuilla.

Tarkempia tietoja voi tiedustella Mariitta Kuituselta p. 040-8446087 tai Aino Arposelta p. 040-8422816. ​

 

Eläkkeensaajien adresseja saa Paikalltaiisuutisten toimituksesta ja Ainolta p. 040-8422816. Häneen voit olla yhteydessä myös jäsenasioissa.

 

Tarkemmat tiedot tapahtumisista, ilmoittautumisista ja mahdollisista kyydeistä ilmoitamme Uuraisten Paikallislehden seurapalstalla viikottain. Niistä voi tiedustella myös Aino Arposelta p. 040-8422816.