Tapahtumat

Vuoden 2021 toiminta 

Uuraisten Eläkkeensaajat ovat päässeet innostuneina aloittamaan pitkän karanteeniajan jälkeen toiminnat. Kesän ajan pelaamme mölkkyä Höytiän koulun kentän kaukalossa keskiviikkoisin klo. 12.00 alkaen.  

Eläkeläisten kuntosalivuoro on käytössä lauantaisin klo. 10-11. 

Sokkomatka lähestyy. Matkaan lähdemme maanantaina 2.8.2021 klo. 8.00 ent. Shellin pihasta. Matkan hinta on 60 € ja se sisältää kaikki matkan kulut.  Mattimyöhäiset voivat vielä kysyä päästä mukaan soittamalla Tarjalle p. 040 5354 211 klo. 16.00 jälkeen ja maksalla matka  Uuraisten Eläkkeensaajien tilille FI 18 4766 0010 0174 04. 

Kokoontumisissa ja matkoilla suosittelemme noudattamaan turvatoimia, kuten maskit, turvavälit jne. 

Koronavuoden keskeyttänyttä jäsenhankintakampanjaa jatkamme tänä vuonna. Jokainen uuden jäsenen hankkiva palkitaan kahvipaketilla. Mukavasti on uusia jäseniä tullutkin ja lisää otetaan mielellään vastaan. 

Kesän suunnitellut tapahtumat on nyt ohi. Kasinotanssien ravintola ja ketjunheitto,  kesäinen musiikki-ilta Leinikkipuistossa sekä Uuraisten viikon toripäivän myynti- ja arvontapaikkamme. Sää suosi kaikkia tapahtumia ja asiakkaita oli runsaasti. Tämä oli mahdollista yhdistyksemme monien talkoolaisten voimin. Nöyrä ja iso kiitos kaikille tapahtumien onnistumiseen vaikuttaneille. 

Elokuun ajan huilailemme ja hoidamme kipeitä selkiämme ja sitten taas aloitamme syyskuussa kahvikerhon, boccian, lentopallon ja mahdollisesti myös keilailun. Tapaamisiin sitten niissä merkeissä. 

Vielä tiedoksi, että yhdistyksellä on myynnissä EKL:n onnittelu- ja suruadresseja. Niitä löytyy Paikallisuutisten toimistolta tai Aino Arposelta, jolle voit soitella p.040-8422816.  

Jos sinulla on kysyttävää toiminnasta tai jäsenasioista, ota yhteyttä Aino Arposeen p. 040-8422816 tai sähköpostitse os. aino.arponen@gmail.com. Voit esittää myös toiveita tai parannusehdotuksia toiminnasta.