Tapahtumat

Vuoden 2020 toiminta 

Säännöllisinä toimintanamme ovat viikottain suositut liikuntamuodot;  boccia ja lentopallo. Mölkkyä pelataan kesäisin kirkonkylän urheilukentällä. Lisäksi kunnan tarjoama kuntosali on eläkkeelläolevien käytössä lauantaiaamuisin. Keilaamassa käymme noin joka toinen viikko Saarijärven Keilahallissa.

Kahvikerhot ovat tärkeitä tapaamispaikkoja kaksi kertaa kuukaudessa. Kerhossa jaamme kuulumisia ja keskustelemme ajankohtaisista asioista. Toisinaan pidämme liikuntatuokioita tai tietokilpailuja, laulamme yhdessä tai luemme runoja. Jokaisen kerhon lopussa kohokohtana on bingon pelaaminen. Silloin tällöin kutsumme kerhoon ulkopuolisia esiintyjiä ja asiantuntijoita, jotka kertovat terveyteen ja palveluihin liittyvistä ja ikäihmisiä kiinnostavista asioista. 

Käsityökerho kokoontuu muutamia kertoja vuoden aikana. Teemme niissä käsitöitä myytäväksi kesätorilla, Selma-myymälässä tai joulumyyjäisissä. Lisäksi teemme käsitöitä lahjoitettavaksi, mm. vauvasukkia uusille syntyville uuraislaisille. 

Suunnitteilla on myös digikerho, jossa yhdessä syvennymme tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käyttöön.

Suosittuja teatteri-, kesä- ja sokkomatkoja toteutamme vuosittain. 

Osallistumme tai olemme mukana myös EKL:n Keski-Suomen piirin tai muiden yhdistysten tapahtumissa. 

Vuosittain kisaamme Saarijärven eläkkeensaajien kanssa boccia- ja mölkkymestaruudesta.  Mölkkykisa järjestetään kesällä. Osallistumme myös EKL:n Keski-Suomen piirin boccian piirimestaruuskisoihin, pilkki- ja rannaltaongintakisoihin.  

Vuosittain pidämme neljän yhdistyksen; Keuruun, Saarijärven ja Tikkakosken yhdistyksen kanssa kesätapaamisen. 

Koronavirusepidemian takia toimintamme on pääosin keskeytyksissä. Mölkkyä ja beach volleyta alamme pelaamaan  torstaina 4.6.2020. Mölkkyä  heitellään torstaisin klo. 12.00  kirkonkylän urheilukentällä. Beach volleyta pelataan Pikku.Kuukan puistossa.

Yhdistyksen jäsenten kesätapaaminen pidetään Uuraisten työväentalon Kasinolla 13.7.2020 klo. 12.00. Luvassa kahvia, lettuja ja pelejä. 

Peleissä ja tapaamisissa noudatamme turvatoimia, kuten turvavälejä, käsineitä jne. 

Osallistumme Selma-myymälän toimintaan 15.6.2020 alkaen. Jos sinulla on jotakin käsitöitä ym. myytävää, niin otapa yhteyttä Salmelan Leenaan, p. 0400-677 373.

EKL:n järjestöpäivät 9-10.9. 2020 Jämsän Himoksella, mikäli koronaepidemia on  ohi. Osallistumispaketin hinta on 69 € tai päivähinta 9.9. on 59 €/hlö ja 10.9. 39 €./hlö. Hintaan sisältyy pääsymaksu ja ruokailut, Yhdistys maksaa osallistujien osallistumismaksun, mutta ei majoitusta. Majoitus hotellissa 75-90 €/hlö ja mökkimajoituksen hinta majoittujamäärästä riippuen 47-111 €/hlö. Tarkemmat tiedot Eläkkeensaaja- lehdessä 3/2020. Ilmoittautuminen 9.6.2020 mennessä Ainolle p. 040-8422816.

Muista mahdollisista tapahtumista ja toiminnoista ilmoitamme myöhemmin. 

Toiminnasta  voi tiedustella myös Aino Arposelta p. 040-8422816.

Tervetuloa kaikki entiset ja uudet jäsenet toimintaan mukaan! Jos edelläolevissa toiminnoissa ei ole Sinulle mieleistä, otamme mielellään vastaan myös uusia ideoita. Jäsenasioissa voit ottaa yhteyttä Aino Arposeen. Häneltä saat myös EKl:n suruadresseja. Niitä on saatavissa nyt myös Paikallisuutisten toimipaikasta.