Tapahtumat

Vuoden 2020 toiminta 

Säännöllisinä toimintanamme ovat viikottain suositut liikuntamuodot;  boccia ja lentopallo. Mölkkyä pelataan kesäisin kirkonkylän urheilukentällä. Lisäksi kunnan tarjoama kuntosali on eläkkeelläolevien käytössä lauantaiaamuisin. Keilaamassa käymme noin joka toinen viikko Saarijärven Keilahallissa.

Kahvikerhot ovat tärkeitä tapaamispaikkoja kaksi kertaa kuukaudessa. Kerhossa jaamme kuulumisia ja keskustelemme ajankohtaisista asioista. Toisinaan pidämme liikuntatuokioita tai tietokilpailuja, laulamme yhdessä tai luemme runoja. Jokaisen kerhon lopussa kohokohtana on bingon pelaaminen. Silloin tällöin kutsumme kerhoon ulkopuolisia esiintyjiä ja asiantuntijoita, jotka kertovat terveyteen ja palveluihin liittyvistä ja ikäihmisiä kiinnostavista asioista. 

Käsityökerho kokoontuu muutamia kertoja vuoden aikana. Teemme niissä käsitöitä myytäväksi kesätorilla, Selma-myymälässä tai joulumyyjäisissä. Lisäksi teemme käsitöitä lahjoitettavaksi, mm. vauvasukkia uusille syntyville uuraislaisille. 

Suunnitteilla on myös digikerho, jossa yhdessä syvennymme tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käyttöön.

Suosittuja teatteri-, kesä- ja sokkomatkoja toteutamme vuosittain. 

Osallistumme tai olemme mukana myös EKL:n Keski-Suomen piirin tai muiden yhdistysten tapahtumissa. 

Vuosittain kisaamme Saarijärven eläkkeensaajien kanssa boccia- ja mölkkymestaruudesta.  Mölkkykisa järjestetään kesällä. Osallistumme myös EKL:n Keski-Suomen piirin boccian piirimestaruuskisoihin, pilkki- ja rannaltaongintakisoihin.  

Vuosittain pidämme neljän yhdistyksen; Keuruun, Saarijärven ja Tikkakosken yhdistyksen kanssa kesätapaamisen. 

Koronavirusepidemian takia toimintamme on toistaiseksi rajallista. Mölkkyä pelaamme  torstaisin klo. 12.00  kirkonkylän urheilukentällä ja beach volleyta  Pikku-Kuukan puistossa torstaisin klo. 18.00 alkaen.

Yhdistyksen jäsenten kesätapaaminen pidetään Uuraisten työväentalon Kasinolla 13.7.2020 klo. 12.00. Luvassa kahvia, lettuja ja pelejä. 

Peleissä ja tapaamisissa noudatamme turvatoimia, kuten turvavälejä, käsineitä jne. 

Osallistumme Selma-myymälän toimintaan 15.6.2020 alkaen. Jos sinulla on jotakin käsitöitä ym. myytävää, niin otapa yhteyttä Salmelan Leenaan, p. 0400-677 373.

EKL:n suunnittelemat järjestöpäivät 9-10.9. 2020 Jämsän Himoksella on siirretty vuoteen 2022 koronaepidemian vuoksi. 

Muista mahdollisista tapahtumista ja toiminnoista ilmoitamme myöhemmin. 

Yhdistyksellä on myynnissä EKL:n onnittelu- ja suruadresseja. Niitä on myynnissä Paikallisuutisten toimistolla tai Aino Arposen kautta (p.040-8422816).  

Jos sinulla on kysyttävää toiminnasta tai jäsenasioista, ota yhteyttä Aino Arposeen p. 040-8422816.

Tervetuloa kaikki entiset ja uudet jäsenet toimintaan mukaan! Jos edelläolevissa toiminnoissa ei ole Sinulle mieleistä, otamme mielellään vastaan myös uusia ideoita.